FCSB – FC Botoșani 3-1, în etapa a 16-a. Vicecampioana a revenit de la 0-1 (Video)

Publicat: 21 nov. 2021, 22:43, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
FCSB - FC Botoșani 3-1, în etapa a 16-a. Vicecampioana a revenit de la 0-1 (Video)

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 24, prin Braun. După pauză, FCSB a evoluat mai bine, iar în minutul 51 Tănase a semnat o ocazie mare. Șapte minute mai târziu, tot el a șutat peste poartă.

FCSB a restabilit egalitatea în minutul 77. Octavian Popescu i-a pasat lui Vali Gheorghe, iar atacantul a marcat cu un șut superb. Roș-albaștrii au intrat în avantaj în minutul 86, când Ianis Stoica a fructificat o centrare a lui Constantin Budescu.

La ultima fază a meciului, Florin Tănase a marcat pentru 3-1, cu un șut plasat.

Au evoluat echipele:

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru (Gheorghe ’69), Ad. Şut, Tănase – Cordea (Stoica ’69), Keşeru (Budescu ’59), Oct. Popescu (Oaidă ’90). Antrenor: Toni Petrea

FC Botoşani: E. Pap – Racoviţan, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Papa (Fili ’22, Tîrcoveanu ’88), Edjouma – Braun, E. Florescu , Santos (Jaja ’62) – Ongenda. Antrenor: Marius Croitoru

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul patru, FC Rapid. Poziţia a treia este ocupată de CS Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.