FCSB nu are suficienți jucători pentru meciul cu Farul: “Avem 17 pozitivi la prima echipă”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, că vicecampioana României nu are 13 jucători pentru următorul meci din Liga 1, din cauza infectării cu COVID-19 și a accidentărilor.

 “Avem 17 pozitivi la prima echipă, opt jucători şi nouă membri ai stafului tehnic şi administrativ, şase jucători la academie şi o să vedem ce mai arată testele. Cei şase de la a doua nu sunt pe liste. Panţîru revine în 2022, Coman revine în decembrie. Nici vorbă că vrem amânarea pentru că avem accidentaţi. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni. Miron şi Tănase s-au accidentat. Miron nu va juca trei săptămâni. Am înţeles că meciul se va amâna pentru 4 noiembrie.

Dacă LPF interpretează regulamentul la fel ca cei de la Farul atunci noi pierdem meciul 3-0. Noi un încercăm subterfugii, încercăm să putem juca acest meci. Chiar credeţi că ne sacrificăm Cupa României aşa? E o situaţie dramatică, sunt 23 de persoane pozitive. Poţi să treci pe lista B alţi jucători, dar trebuie să ai jucători. Noi nu avem 11 jucători. Avem 11 jucători nu doi portari. Noi ce am putea să trecem pe lista B sunt toţi din focar”, a spus Stoica la Digi Sport.

Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu, Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Alexandru Musi, Ianis Stoica, Andrei Dumiter și Claudiu Keșeru sunt fotbaliștii valizi de la FCSB.

Meciul Farul – FCSB este programat duminică, de la ora 20.30, în etapa a 13-a a Ligii I.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole