FCSB – UTA 2-1. Ambele goluri ale vicecampioanei au fost marcate din lovituri de pedeapsă. Arădenii au acuzat arbitrajul (Video)

FCSB a învins-o pe UTA, cu 2-1, într-un meci disputat duminică seară, pe Arena Națională, în etapa a 18-a a Ligii 1. 

În minutul 21 al partidei, Octavian Popescu a fost călcat în careu de Roger, iar “centralul” a dictat penalty pentru FCSB. Florin Tănase a transformat de la “punctul cu var”, deschizând scorul. Oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 72. Roger a profitat de o minge respinsă greșit de Vlad, l-a driblat pe portar și a marcat. După două minute, Ubbink l-a pus la încercare pe Vlad.

FCSB a primit din nou penalty, cu nouă minute înainte de final. Medimorec a comis henţ în careu şi Marian Barbu a dictat un nou penalty pentru gazde. Anterior, mingea trimisă de Dumiter în faţa porţii ieşise în aut de poartă. Florin Tănase a transformat și a doua lovitură de pedeapsă, iar FCSB s-a impus cu 2-1.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovici – Olaru (Oaidă ’83), Şut (Ovidiu Popescu ’90+2), Fl. Tănase – Cordea (V. Gheorghe ’63), Keşeru (Dumiter ’63), Octavian Popescu (Ianis Stoica ’83). Antrenor Anton Petrea;

UTA: Iacob – Baravykas, Benga, Medjimorec, Şliakov – Passaglia (Hora ’63), Vorobjovas (Batha ’46) – Miculescu, Ubbink, Roger – Dangubici (Antal ’87). Antrenor Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole