Federația Română de Fotbal, drastic amendată pentru incidentele de la meciurile naţionalei din iunie

Comisia UEFA de Control, Etică şi Disciplină a transmis, joi, decizia în cazul deschis ca urmare a incidentelor de la partidele echipei naţionale din luna iunie, informează frf.ro.

Astfel, pentru incidentele de la cele patru partide disputate în Liga Naţiunilor, UEFA a decis să amendeze Federaţia Română de Fotbal cu suma de 104.500 euro! Totodată, Comisia UEFA a hotărât ca meciurile echipei naţionale a României să fie monitorizate în următorii doi ani. Dacă incidentele se vor repeta, va urma o sancţiune de cel puţin un meci disputat fără spectatori.

Meciul România – Bosnia şi Herţegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giuleşti din Capitală. Cele două naţionale s-au întâlnit în Giuleşti, pe fostul stadion, şi în 2011, într-un joc câştigat de România cu 3-0.

Până la meciul cu Bosnia şi Herţegovina, tricolorii se vor deplasa la Helsinki, pe stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, ora 21:45.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Avertismentul deputatului Vlad Piedone: Apele uzate din București sunt pline de droguri

O campanie desfășurată în cadrul Municipiului București în ceea ce privește consumul de droguri la nivelul populației a scos la iveală faptul că în...
Ion Teleanu

Lumânarea lui Ilie Șerbănescu pentru Pimen al Sucevei și Rădăuților

E sâmbătă dimineața. Mai 2021. Gara de Nord era un furnicar. Trenul de Brașov se pune în mișcare și, fiind o oră matinală, toți...