Federer, surprins pe Otopeni de Poliţia de Frontierã

Roger Federer, legenda tenisului mondial, retras recent din activitate, a fost pozat pe Aeroportul Otopeni de cãtre Poliţia de Frontierã. 

„A fost o onoare să îi spunem bun venit în România lui Roger Federer!”, este mesajul postat acum câteva ore pe pagina de socializare a Poliţiei de Frontierã.

Din primele informaţii, Roger Federer a venit în România pentru a filma o reclamã pentru Mercedes, companie al cãrui ambasador de imagine este.

Informația a fost confirmată și de Ilie Năstase, care a spus cã celebrul tenismen va pleca din România imediat dupã terminarea filmãrilor.

Roger Federer are contract cu Mercedes până în 2027 și primește anual suma de 5 milioane de euro pentru a reprezenta imaginea companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...