Femeie ajunsă la spital posibil, intoxicată cu fum

O femeie din Miercurea Ciuc a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, vineri seara, posibil intoxicată cu fum, după ce a uitat mâncarea pe aragaz, iar casa i-a fost inundată cu fum, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor de intervenţie, s-a constatat faptul că locuinţa era inundată cu fum din cauza mâncării uitate pe aragaz, iar o persoană a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate„, a precizat Biroul de presă al ISU Harghita.

Acesta este un al doilea astfel de caz înregistrat în această săptămână, după ce luni o femeie a fost găsită inconştientă într-un apartament din Miercurea Ciuc. Ea inhalase fum provenit de la mâncarea uitată pe aragaz şi a fost resuscitată cu succes de echipajele medicale sosite la faţa locului, fiind transportată ulterior la spital. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole