Femeie amendată cu 350 de lei pentru că a dat bani la cerşetori

O femeie din oraşul-staţiune Sângeorz-Băi, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost amendată pentru că a oferit bani unor cerşetori.

Femeia a fost amendată cu suma de 350 de lei. Se pare că aceasta a oferit oamenilor străzii și produse.

„Doamna A. C., din Sângeorz-Băi, a fost sancţionată cu amendă de 350 RON, pentru că a oferit bani şi produse cerşetorilor. Vă rugăm, nu încurajaţi cerşetoria!”, au postat cei de la Poliţia Locală Sângeorz-Băi pe Facebook.

Postarea Poliției Locale a stârnit multe controverse. În timp ce unii internauți se arată revoltați de situație, alții consideră că este vorba despre un abuz.

În urmă cu cinci zile, Poliţia Locală Sângeorz-Băi a anunțat că a amendat tot cu 350 de lei un bărbat care a aruncat pe jos chiştocul unei ţigări.

Printre celelalte fapte sancţionate în ultimele luni se mai numără murdărirea carosabilului cu fecale de animale, neîndepărtarea florei spontane apărute pe lângă gardul casei, deşeurile aruncate în locuri nepermise, neplata taxei de parcare şi parcările în locuri interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Ministrul de Interne al Austriei va anunța la București aderarea, în...

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va fi prezent miercuri la București la invitația ministrului Lucian Bode, iar cu acest prilej va face...