Femeie căutată în Ungaria pentru furt, găsită în București: Aceasta era ascunsă într-un șifonier

O femeie căutată de oamenii legii din Ungaria după ce a fost arestată pentru furt, a fost găsită într-un apartament din București. Femeia era ascunsă într-un șifonier.

Pe numele ei, judecătorii din Ungaria au emis în 21 noiembrie 2020 un mandat european de arestare pentru infracțiunea de furt, anunță Poliția Capitalei.

Femeia a fost găsită joi dimineață, într-un apartament din sectorul 5 din București, unde polițiștii au făcut percheziții.

Ea era ascunsă într-unul din șifonierele din apartament.

„În această dimineată, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei au  depistat o femeie, împotriva careia autoritățile judiciare din Ungaria au emis la data de 21 octombrie a.c., un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În urma descinderii  la o adresa din sectorul 5 femeia urmarită a fost descoperitaă ascunzându-se într-unul din șifonierele din apartament”, anunță Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...