Fenomen spectaculos în Bucegi – locul misterelor (VIDEO)

Fenomen spectaculos în Bucegi observat de un meteorolog. Sergiu Olteanu, de la stația meteorologică Omu din Bucegi, a surprins ceva care apare destul de rar. Aceasta pe lângă misterele care înconjoară Bucegii noștri. 

Munții Bucegi au fost mereu învăluiți de mister și nu puține sunt poveștile în care se spune că dincolo de pădurile dese și piscurile stâncoase sunt tăinuite secrete importante, cu tentă paranormală.

În cazul de față însă vorbim despre un fenomen meteo rar. Respectiv este vorba despre o mare de nori – un fenomen creat de temperaturile ridicate pentru această perioadă, înregistrate la altitudini de peste 2000 de metri. Potrivit acestuia, marea de nori este provocată de inversiunea termică.

Fenomen spectaculos în Bucegi

Sergiu Olteanu a mai specificat că sus la 2505 m altitudine, unde se află stația meteo, joi dimineață temperatura era de 4 grade Celsius. De asemenea, pe văi, la altitudini de sub 1800 de metri, era ceață și mult mai frig.

Persoanele care s-au urcat joi dimineață pe crestele Bucegilor au fost martorele unui adevărat spectacol al naturii. Fenomenul este specific perioadelor de tranziție, din primăvară şi toamnă, și poate fi admirat în special la răsărit.

Zonele energetice din Bucegi

Bucegii oricum sunt plini de mistere, așa că acest fenomen este aproape nimic pe lângă ce se spune despre munții noștri.

S-a descoperit că în Bucegi, pe vârfuri, este un nivel ridicat de radiații. Nu se știe însă de unde, presupunerile ducând către posibilitatea ca acolo să fi fost un sanctuar, parte din Triunghiul de aur al Daciei, trei puncte cu energie foarte mare. Specialiștii au analizat și au făcut diverse măsurători, dar nu au putut oferi o explicație clară.

De asemenea, se mai spune că Munții Bucegi ar fi străbătuți de o rețea de tuneluri subterane care pot atinge chiar sute de kilometri! Nu se știe de când și cum au fost făcute și nici nu a reușit cineva să descopere mai mult de câteva peșteri dificil de explorat în adâncime pentru a vedea unde duc. Mai mult, se mai spune că intrările spre acestea s-ar fi surpat în 1993, când a avut loc o serie de cutremure puternice în zonă.

Gura de Rai din Bucegi

Despre acest loc se spune că este ținut încă secret de oamenii de știință. Locul se află în Muntii Bucegi și îi face pe vizitatori să se simtă foarte bine, reglându-le bătăile inimii și dându-le o stare generală excelentă.

Se pare că ar fi vorba de o anomalie magnetică atipică, o emisie de radiaţii patogene de origine necunoscută, provocate în general de rupturi de falii, reflexii ale scoarţei terestre sau alte fenomene geologice care apar pe diagrame, dar care nu au fost detectate în zonă. Anmalia magnetică e supranumită „Gura de Rai”.

Vezi video AICI.

Sursa Foto: Captură Video/ Facebook/ Sergiu Olteanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...