Ferme de trolli cu peste 100.000 de conturi false, anihilate în Ucraina

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a eliminat 5 ferme de roboți inamici cu o capacitate de peste 100 de mii de conturi false, de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, conform agenției naționale de știri Ukrainski Novini.

Acest lucru este menționat într-un comunicat de presă al SBU.

„De la începutul războiului, SBU a eliminat 5 ferme de roboți inamici cu o capacitate de peste 100 de mii de conturi false”, se arată în document. S-a subliniat faptul că au fost create conturi false în diferite rețele sociale, inclusiv cele care sunt acum interzise în Ucraina.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit peste 100 de seturi de gateway-uri GSM, aproape 10.000 de cartele SIM ale diferiților operatori de telefonie mobilă, care au fost folosite pentru a ascunde activitatea infracțională, laptopuri și echipamente informatice care confirmau acțiunile ilegale.

SBU a inițiat o acțiune penală cu privire la aceste fapte și desfășoară toate măsurile necesare aducerii vinovaților în fața justiției.

Infracțiunea este calificată în temeiul articolului referitor la încălcarea integrității teritoriale și a inviolabilității Ucrainei din Codul penal și prevede pedeapsa sub formă de privare de libertate de până la 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...