Ferrari își extinde fabrica, pentru o nouă linie de producție. Când scoate primul model electric

Producătorul de super-mașini a achiziționat un teren în apropierea fabricii sale din Maranello și a început demersurile pentru o a treia linie de producție care va fi dedicată vehiculelor hibride și electrice, au declarat surse din industrie pentru Bloomberg. Extinderea va include probabil și un nou centru de cercetare și dezvoltare a bateriilor.

Conform publicației Financial Assets, Ferrari va prezenta proiectul pe 16 iunie, zi dedicată raportului financiar. La această dată directorul executiv Benedetto Vigna este așteptat să facă lumină asupra strategiei Ferrari pentru vehicule electrice și să-și prezinte planul de afaceri pentru următorii patru ani.

În timp ce compania continuă să înregistreze marje de profit de invidiat, acțiunile sale au fost recent sub performanțe din cauza preocupărilor legate de intrarea tardivă în cursa motoarelor electrice.

Analiștii Citi spun că se așteaptă ca investițiile mari, ce sunt preconizate, să genereze profituri înainte ca Ferrari să lanseze primul său vehicul pur electric în 2025.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...