Festivalul Ciocolatei în Capitală, în acest weekend

Primul festival al ciocolatei din România, Chocolate Saga Festival, se va desfășura în weekendul 26-28 mai 2023 în centrul vechi al capitalei – la Casa Ghica și va reuni cele mai mari nume din domeniu din România și din țările din regiune.

Evenimentul va reuni peste 50 de expozanți din sectorul ciocolaterie, dulciuri, cosmetice și băuturi care conțin ciocolată din România, Republica Moldova și Bulgaria.

Festivalul își propune să aducă laolaltă atât cele mai sonore nume din domeniul iubitorilor de ciocolată, cât și pasionați de acest domeniu și manufacturieri, potrivit organizatorilor. 

În cadrul festivalului, ciocolatieri celebri, dar și expozanți care se înscriu din timp, pot face spectacole de creație din ciocolată, cu public.

Chocolate Saga se va desfășura la Casa Ghica, în Centrul Vechi al Bucureștiului, în perioada 26-28 mai 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...