Festivalul SAGA se mută pe Arena Națională. România nu poate juca în Nations League!

Arena Națională va găzdui ediția din 2022 a festivalului Saga, pe 3, 4 și 5 iunie. Astfel, echipa națională a României trebuie să caute alt stadion pentru două meciuri din Liga Națiunilor. 

Festivalul se intersectează cu primele 4 etape din Nations League, care se vor desfășura în perioada 2-14 iunie. Tricolorii vor disputa două partide pe teren propriu și, din cauza festivalului SAGA, Federația va trebui să găsească alt stadion. Chiar dacă evenimentul se încheie pe 5 iunie, gazonul va fi impracticabil. Peste 150 dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vor veni anul viitor, pe 3, 4 și 5 iunie, la SAGA, printre care Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet. Alți artiști vor fi anunțați pe 2 decembrie. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, SAGA pregătește o surpriză, direct de la Arena Națională, și un DJ set susținut de Du Mad și Kov. Întregul eveniment va fi transmis live pe platformele online SAGA Festival. 

Tot atunci, în intervalul 19:00 – 00:00, cei care s-au înregistrat pe www.sagafestival.com vor putea fi primii care cumpără bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție. Pe 2 decembrie vor fi puse în vânzare toate categoriile de bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...