Festivalul Trufelor din Suceava

Sâmbătă și duminică, în Pârteștii de Jos, localitate aflată în apropiere de Cacica, județul  Suceava, s-a desfășurat Festivalul Trufelor. Mai precis, evenimentul a avut loc la Ferma Sava, aflată printre dealurile și frumusețile Bucovinei, și s-a bucurat de o participare și de un interes foarte mare.

De toate au fost la festivalul Trufelor, în cele două zile de sărbătoare: muzică de calitate, mâncare excelentă, băutură așijderea. Când spunem mâncare, ne referim inclusiv la dulciuri fine și fabuloase, la fructe de mare, la alte delicii. La băuturi nu intră doar vinurile, ci și cafeaua, care a fost pentru toate gusturile și toate preferințele.

Toate astea s-au făcut cu ajutorul și participarea unor firme de top în domeniile amintite. Dacă spunem că a fost și înghețată de trufe, pe lângă multe, foarte multe bunătăți, se creionează, măcar parțial, tabloul de la festival.

Și, cum anul trecut, la prima ediție, pentru că organizatorii nu se așteptau ca lumea să ia locul cu asalt, nu s-au ajuns preparatele, anul ăsta totul a fost, nu doar la superlativ, ci și din plin.

Desigur, că nu doar despre mâncare este și a fost Festivalul Trufelor, ci și despre bucurie, despre relaxare, despre prietenie, despre frumos, despre zâmbete, despre oameni. Festivalul Trufelor este un eveniment care adună, buchet, lumea interesată de tot felul de minunății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...