Fetele sexy din nou în acțiune: Se pune la cale un nou turneu Pussycat Dolls

Turneul de reîntoarcere al fetelor sexy de la trupa Pussycat Dolls – KImberly Wyatt, Jessica Sutta, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts și Carmit Bachar – a avut de suferit din cauza pandemiei.

Însă Kimberly a declarat că va începe în septembrie 2022 și că reuniunea trupei Pussycat Dolls merge înainte! „Nimeni nu mi-a spus că a fost anulat, însă îmi păstrez speranța că în septembrie 2022 va începe, asta dacă nu se mai schimbă ceva. Sunt nerăbdătoare să mă întorc. Simt că sunt în formă, sunt pregătită pentru asta. Fanii o merită. Ne-au susținut mereu. Trebuie să mergem acolo și să facem ce facem cel mai bine!„, a declarat Wyatt pentru Bizarre.

Viitorul turneul al fetelor a avut de suferit și din cauza faptului că fondatorul grupului, Robin Antin, a iniat un proces în care declara că Nicole refuză să participe dacă nu-i este oferit control creativ complet în relansarea grupului și un procent de profit mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...

Papa Francisc, mesaj de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător

Papa Francisc a transmis un mesaj credincioșilor, sâmbătă, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător. Suveranul Pontif îi îndrumă pe aceștia să restabilească echilibrul...