Din 15 februarie, fiecare nou abonat al Bibliotecii Județene din Giurgiu primește o carte gratis

Demarat în urmă cu doi ani, proiectul Bibliotecii Județene Giurigu s-a bucurat de succes și este acum reluat, scopul fiind atragerea cât mai multor giurgiuveni, de toate vârstele, spre lectură.

Data de 15 februarie nu a fost aleasă întâmplător pentru reluarea proiectului, aceasta fiind data la care este marcată Ziua Națională a Lecturii.

Începând de marți, Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu dăruiește fiecărui nou cititor câte o carte.

Cei interesați sunt așteptați la bibliotecă pentru a deveni cititori ”cu acte în regulă”. Înscrierea se face gratuit, pe baza cărţii de identitate a solicitantului, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Volumele provin din campania „Donează o carte!” și vor fi oferite în limita tirajului disponibil.

”Demersul nostru se înscrie în cadrul activităților de promovare a cărții, a lecturii și a informației de calitate” – anunță reprezentanții instituției de cultură giurgiuvene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...