Fiecare om are linia lui: De ce nu e fericit actorul Marius Manole

Marius Manole este un actor care, de câte ori este intervievat, scoate la iveală multe lucruri lăuntrice. Poate tocmai de aceea cucerește publicul, atât cel de teatru, cât și publicul larg.

După cum spune chiar actorul, „mă bucur de dragostea oamenilor”, declarație pe care a făcut-o și în cadrul ediției din 16 martie, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Întrebat dacă este fericit, actorul a răspuns: „De-adevăratelea, nu. Poate este ceva în mine care nu îmi dă voie să fiu fericit. Îmi lipsesc niște lucruri. Mă bucur de dragostea oamenilor și de succesul pe care îl am.

Dar fericit, fericit de-adevăratelea, nu. Cea mai mare lipsă e iubirea. Cred că cea mai mare lipsă este asta. La mine asta a lipsit, dintotdeauna”.

„În general mă plictisesc mult în viață”

Printre multe altele, Manole recunoaște că nu ar ar putea trăi fără haosul din București: „Categoric nu. Când am ajuns în București nu înțelegeam viața asta, veneam de la Brăila, unde am fost actor și plângeam aproape în fiecare seară, mi se părea ceva îngrozitor, nu înțelegeam cum trăiesc oamenii de aici, nu înțelegeam absolut nimic, dar acum dacă mă smulgi de aici și mă duci acasă…”.

De asemenea, a mai spus ce se întâmpla dacă rămânea la Iași: ”Sunt convins că dacă rămâneam la Iași mă plictiseam foarte repede. Am nevoie de acțiune, am nevoie să existe adrenalina aia și să fie provocările mari. În general mă plictisesc mult în viață.

Dacă mă duc la Iași, nu pot. Dacă aș fi rămas acolo poate deveneam alcoolic sau altceva. S-ar fi întâmplat ceva foarte rău”., a mai mărturisit actorul în cadrul emisiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...