Fiica lui Adrian Minune: Sincer, mi-am dat seama că sufăr de o boală

„Sincer, mi-am dat seama că sufăr de o boală”, mărturisește fiica lui Adrian Minune. După ce și-a ținut fanii de pe rețele pe jar, a scris despre ce e vorba.

„Nu mai pot să mă filmez fără (n.r. – filtre), frate. Știu că și voi treceți prin asta, trebuie să recunoașteți! Când te vezi fără filtru, îți vine să spargi telefonul, că te obișnuiești cu tine arătând așa, ca și cum asta ar fi adevărat”, a povestit Karmen, fata lui Adrian Minune.

Fiica lui Adrian Minune, mărturisiri pe rețele

Fata, care este și ea cântăreață, a mai zis că e convinsă că mai multe fete îi împărtășesc părerea însă nu au curajul să o recunoască. Aceasta este sigură că nu este singura care se confruntă cu această dilemă, însă este singura care o recunoaște în mod public.

„ Multă lume o să zică: >. Dar pe bune acum, toate fetele au problema asta, recunoașteți! Aveți tupeul? Eu recunosc, sunt mai frumoasă cu filtru, toată lumea este. Filtrul îți micșorează nasul, îți ridică ochii, îți mărește buzele, îți micșorează fruntea și automat ești mult mai frumos, indiferent cât de frumos sau urât ești”, a mai povestit fiica cea mare a lui Adrian Minune pe rețelele de socializare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...