Fiica lui Bruce Springsteen va concura la Jocurile Olimpice

Fiica rockerului american Bruce Springsteen a fost inclusă în echipa de sărituri peste obstacole a Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Jessica Springsteen şi calul său vor face parte din echipa de patru membri a SUA, alături de McLain Ward, Kent Farrington şi Laura Kraut. În vârstă de 29 ani, Jessica Springsteen a fost rezervă la Jocurile Olimpice de la Londra (2012) și a eşuat în tentativa de face parte din echipa pentru la JO de la Rio.

McLain Ward a ajutat SUA să câştige aurul în concursul de sărituri pe echipe la Jocurile Olimpice din 2004 (Atena) şi Beijing (2008), cucerind totodată medalia de argint alături de Ken Farrington la JO de la Rio (2016).

Jessica Springsteen şi calul său vor face parte din echipa de patru membri a SUA

Laura Kraut a făcut la rândul ei parte din echipa care a cucerit titlul olimpic în 2008, la Beijing. Fiica rockerului american Bruce Springsteen a fost inclusă în echipa de sărituri peste obstacole a Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Jessica Springsteen şi calul său vor face parte din echipa de patru membri a SUA, alături de McLain Ward, Kent Farrington şi Laura Kraut.

În vârstă de 29 ani, Jessica Springsteen a fost rezervă la Jocurile Olimpice de la Londra (2012) și a eşuat în tentativa de face parte din echipa pentru la JO de la Rio.McLain Ward a ajutat SUA să câştige aurul în concursul de sărituri pe echipe la Jocurile Olimpice din 2004 (Atena) şi Beijing (2008), cucerind totodată medalia de argint alături de Ken Farrington la JO de la Rio (2016).

Laura Kraut a făcut la rândul ei parte din echipa care a cucerit titlul olimpic în 2008, la Beijing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...