Filipinele sunt gata de primit turiștii

La 1 februarie, începe relaxarea în Republica Filipine. După o perioadă de restriște, impusă de pandemie, autoritățile de aici anunță că țara, aflată în Asia de Sud-Est, cu deschidere la Oceanul Pacific, se deschide pentru toți turiștii străini dornici de stat la plajă, la soare.

Cei care vor să ajungă în vacanțe în Filipine, trebuie să prezinte la intrarea în țară un certificat COVID și un test negativ la COVID, efectuat în ultimele 48 de ore. În felul acesta, nu se stă în carantină.

Totuși, autoritățile, care speră să se ajungă la un număr însemnat de vizitatori, precizează că turiștii, în primele șapte zile de ședere – deci, se mizează pe concedii mai lungi – vor fi monitorizați ca să nu apară simptome ale virusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...