Filme de Crăciun non stop! Pe care post TV le puteți vedea

Filme de Crăciun non stop, de dimineaţă până seara! Cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16.00, respectiv marţi şi vineri de la ora 20.00. Pentru unii nu sună bine, dar alții sunt fani ai unor asemenea filme. Iată pe care post TV le puteți vedea.

Pe aceeași linie, săptămâna 1-6 noiembrie aduce şi trei premiere în România. Postul care difuzează maratonul filmelor de Crăciun este DIVA.

Marţi, 1 noiembrie, de la 20:00, este programat „Un sărut înainte de Crăciun” („A Kiss Before Christmas”, 2021). Ethan (James Denton), soţ şi tată, se trezeşte într-o dimineaţă necăsătorit, fără copii şi director al companiei la care lucra. La început, Ethan este încântat de noul birou, costumul impecabil, noua maşină şi casă. Dar viaţa sa personală este cenuşie şi lipsită de spiritul sărbătorilor.

Filme de Crăciun non stop!

Tot legat despre subiectul filmului menționat mai sus, Ethan relizează că nu aceasta este viaţa pe care o vrea cu adevărat, că banii nu au fost niciodată problema şi încearcă să se întoarcă la familia sa.

Cheia pentu a deschide iar acea uşă pare că o deţine Joyce (Teri Hatcher), soţia sa. James Denton şi Teri Hatcher au mai jucat rolul de cuplu şi în serialul Neveste disperate.

Vineri, 4 noiembrie, de la 20:00, este transmisă o „Invitaţie de Crăciun” („Crashing Through The Snow”, 2021). Maggie (Amy Acker) este invitată să petreacă sărbătorile de iarnă cu fostul ei soţ şi noua lui iubită. Pentru că doreşte să le ofere fetelor ei un Crăciun în familie, acceptă să participe fără să ştie ce o aşteaptă cu adevărat. Cum petrece o familie mixtă sărbătorile?

Ce mai descoperi în filmele de Crăciun

Cu o competiţie acerbă între o mamă vitregă ce vrea să câştige afecţiunea fetelor şi mama lor, care se teme să nu o piardă. Cu proiecte de ultimă oră ce necesită energie şi timp. Cu o posibilă nouă iubire şi un Crăciun în familie.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA descoperă „Fantomele Crăciunului” („Ghosts of Christmas Past”, 2021). O clarvăzătoare îi spune lui Ellie (Annie Clark) că dacă nu va cere scuze tuturor bărbaţilor pe care i-a ignorat în trecut înainte de Crăciun nu îşi va mai găsi niciodată adevărata iubire. Hotărâtă să îşi ceară scuze tuturor celor pe care i-a rănit, Ellie primeşte ajutor şi de la chipeşul ei coleg Charlie (Dan Jeannotte). Căutarea decurge bine, până ce ultimul bărbat de pe listă, îi spune că va accepta scuzele, dacă acceptă să se întâlnească cu el chiar în Ajunul Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...