Fina lui Dan Voiculescu vrea la AUR

Liliana Chervasuc Mincă este unul traseiștii politici de top ai politicii românești schimbând nu mai puțin de 6 partide și deja se gândește să se îndrepte către o altă formațiune politică.

Liliana Mincă și-a început cariera politică la Partidul Conservator unde a activat până în 2011, după care a fost la PPDD până în 2014. Ulterior a ajuns la PND unde a stat doar până în august 2015, după care a schimbat macazul pentru UNPR-ul lui Oprea.

A lăsat UNPR pentru PSD unde stat până în 2016 cand a trecut la ALDE, devenind șefa filialei din Botoșani a partidului lui Tariceanu 2016. Între timp, ea s-a căsătorit cu omul afaceri din Mangalia, Ion Mincă, cei doi fiind cununați de mogulul Dan ”Felix” Voiculescu.

Dar, din 2020 n-a prins un loc în Parlament fapt pentru care a ajuns director în Primăria Capitalei pe vremea Gabrielei Firea, fiind menținută și de actualul edil Nicușor Dan.

Acum, potrivit informațiilor noastre, Liliana Mincă vrea să se implice iar în viața politică și este în discuții foarte avansate cu cei de la AUR, ceea ce ar însemna că ar fi al șaptelea partid pe unde a trecut fina lui Dan Voiculescu. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...