Finul lui Videanu, impus de PNL la butoanele Consiliului Județean Teleorman

În cadrul ședinței de vineri, 27 noiembrie, a Consiliului Județean Teleorman, condus de către pesedistul Adrian Gâdea, au fost aleși, din rândul consilierilor județeni, cei doi vicepreședinți de la PNL, Maria Stoian și Adrian Florescu.

Numai că Adrian Florescu este un personaj controversat din acest județ care are o mare susținere politică. El este un fost deputat PDL de Teleorman, trecut pe la PMP ajuns acum la PNL, și, totodată, nimeni altul decât finul baronului portocaliu Adriean Videanu, fiind totodată unul dintre beneficiarii de diplome suspecte de la „fabrica” de diplome de la Alexandria.

Când era deputat PDL, finul lui Videanu era extrem de iritat când era întrebat de diplomele false de la Alexandria. 

„Eu nu înțeleg de ce sunt criticate cele două facultăți din Alexandria, pentru că toții absolvenții sunt șefi acum ai instituțiilor publice…Recunosc, că deși am urmat cursurile la zi, n-am prea fost prea des pe la cursuri. Dacă toți au ajuns în fruntea instituțiilor publice, iar eu am ajuns parlamentar, înseamnă că erau facultăți foarte bune, nu?”, a declarat la aceea vreme Adrian Florescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...