Finul „Scheletu`”, trădat de nașul Bădălău

Campania electorală pentru alegerile locale este aproape de final și deja sunt conturate opțiunile politice ale alegătorilor, dar ceea ce se întâmplă în organizația PSD Giurgiu întrece orice imaginație.

Candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Giurgiu este Marian Mina – „Scheletu`”, finul baronului Niculae Bădălău. Până la desemnarea candidaților la funcțiile de primar, consilier local și județean, Bădălău, în calitate de președinte al PSD Giurgiu, și Marian Mina au bătut la pas, zi de zi, totul județul pentru a convinge, în special, anumiți primari să candideze din partea PSD.

Surprinzător, după începerea campaniei electorale, Bădălău a dispărut total din peisajul electoral, adică nu se mai implică deloc. Nu mai apare la conferințe de presă, nu mai dă comunicate, nu mai are apariții televizate, dar nici nu mai merge împreună cu finul său în teritoriu, nici măcar în acele localități unde primarul PSD face legea de mulți ani. Bădălău nu s-a afișat cu finul Mina nici măcar în fieful său, adică în orașul Bolintin Vale. Practic, prin non-combatul electoral a lui Bădălău, finul „Scheletu`” a fost lăsat de izbeliște de nașul său, adică, mai direct, a fost trădat, ceea ce înseamnă că va pierde șefia Consiliului Județean Giurgiu.

De fapt, acest mod de a își lăsa baltă partenerii este ceva obișnuit pentru Bădălău și au simțit-o pe pielea lor Liviu Dragnea, Mihai Tudose și mulți politicieni și primari din județul Giurgiu. Poate o explicație a non-combatului electoral ar putea fi aceea că Parlamentul a aprobat, inclusiv cu voturile PNL; ca baronul de Giurgiu să fie numit vicepreședinte al Autorității pentru Audit pentru un mandat de nouă ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole