Firea dă semnalul că PSD nu va vota moțiunea USR-AUR: Nu voi fi niciodată la remorca incompetenților

Prim-vicepreşedintele PSD, senatorul Gabriela Firea, a precizat că nu a participat la şedinţa Birourilor permanente reunite ale Parlamentului de sâmbătă pentru că „nu participă la mascarade”, argumentând că pentru ea USR PLUS şi Orban „înseamnă Nicuşor Dan şi Clotilde Armand”.

Ea adaugă că textul moţiunii PSD este cel care trebuie votat.

Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenţilor! Ce înţelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din Bucureşti şi din marile oraşe? Pentru mine şi sute de mii de bucureşteni, USR – PLUS şi Orban înseamnă Nicuşor şi Clotilde! Adică, dublarea şi urmează triplarea preţului la transportul public, eliminarea subvenţiei pentru agentul termic – deci facturi uriaşe, gunoaie, şobolani, ţânţari, mirosuri pestilenţiale, lăsarea spitalelor fără finanţare, lipsa de pregătire a şcolilor pentru noul an de învăţământ, abandonarea şantierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralărgiri, tăierea plăţilor de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, blocarea tuturor investiţiilor din Capitală, şomaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!„, a explicat Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

PSD va depune moțiunea proprie

Aceasta a anunţat că PSD are propriul text al moţiunii de cenzură, iar acesta trebuie votat, pentru că este unul corect şi profesionist.

Cu cine sa mă aliez? Mofturile cui să le cred şi să le înţeleg? Pe ale unora care i-au înşelat şi pe cei care le-au dat votul? Pe cei care îşi bat joc, prin reprezentanţii lor, de bucureşteni şi de locuitorii marilor oraşe, unde ‘au câştigat’ din soft alegerile? Niciodată! Răul din politică se elimină rând pe rând! Textul Moţiunii de cenzură al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situaţia economică actuală a ţării şi la scăderea nivelului de trai. Vinovaţi sunt toţi cei de la putere, deci şi cei care fac acum pe imaculaţii! Minciuna are întotdeauna picioare scurte!”, a mai susţinut senatorul Gabriela Firea.

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a criticat absenţa liderilor PNL şi PSD de la şedinţa Birourilor permanente reunite ale Parlamentului.

Din nou, nu am avut cvorum la şedinţa Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să stabilim calendarul moţiunii de cenzură. Au lipsit din nou liderii PNL şi PSD. Pare că USL revine în forţă. Domnule Ciolacu, nu era vorba că abia aşteptaţi să îl daţi jos pe Florin Cîţu din fruntea Guvernului? P.S. Mai încercăm o dată, luni la 12,00″, a scris Moşteanu sâmbătă, pe Facebook.

Şi co-preşedintele AUR, deputatul George Simion, s-a arătat nemulţumit de absenţa a trei reprezentanţi ai PSD de la şedinţa Birourilor permanente reunite ale Parlamentului, unde ar fi trebuit stabilit calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse vineri noaptea de parlamentarii AUR şi USR PLUS, şi care a fost suspendată din lipsă de cvorum.

El a arătat că între cei care au absentat s-au numărat parlamentarii PSD Gabriela Firea, Robert Cazanciuc, Daniel Suciu, care nu au asigurat astfel cvorumul necesar, dar şi „adepţii lui Florin Cîţu de la PNL”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...