Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de incompetență: Puneti mâna pe carte şi pe treabă

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, îl critică pe primarul ales Nicușor Dan și respinge toate acuzațiile pe care i le-a adus viitorul edil și îi recomandă acestuia să se informeze mai bine înainte de a-i critica pe alții.

”Acuzaţiile formulate azi de Nicuşor Dan, că nu îşi poate prelua mandatul de primar general, din cauza unor contestaţii în instanţă sunt de o ipocrizie incredibilă, având în vedere renumele de «procesoman» si «contestatar de serviciu» pe care le-a dobândit în urma nenumăratelor atacuri în justiţie prin care a blocat mii de proiecte ale administraţiei bucureştene. În loc să se plângă de faptul că e contestat în instanţă, exact aşa cum i-a contestat el pe alţii ani de zile, Nicuşor Dan ar trebui să îşi rezolve starea de incompatibilitate şi de duplicitate, în dubla calitate pe care o are acum, în procesele pe care le-a intentat Primăriei Municipiului Bucureşti.  Ar trebui să înţeleagă un lucru simplu: nu poţi sā şi acuzi, şi sā si aperi Primăria Capitalei în acelaşi proces”, a scris, joi, Firea pe Facebook.

https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3670908202971960

Firea: În ultimii patru ani, în Capitală s-au schimbat aproximativ 270 de km din rețeaua de termoficare

Gabriela Firea a mai vorbit și despre acuzațiile care i-au fost aduse de viitorul primar al Capitalei.

”Dacă ar şti sā analizeze corect documentele Primăriei, ar constata că în ultimii 4 ani, în Capitală s-au schimbat aproximativ 270 de Km din reţeaua de termoficare, adică echivalentul distanţei dintre Bucureşti şi Sibiu – în orice caz cu mult mai mult decât cei 680 de metri la care s-a referit în declaraţia sa şi care reprezentau, de fapt, un singur segment de reţea, la care s-a lucrat doar într-unul dintre şantierele de reabilitare a reţelei de termoficare. Cifra citată de Nicuşor Dan provine dintr-o raportare din Planului Integrat de Calitate a Aerului (PICA), însă neînţelegând exact semnificaţia acelui document, s-a pripit să tragă concluzia că doar atât s-ar făcut în ultimii 4 ani. În realitate, se poate proba cu documente că, în ultimii 4 ani, în reţeaua de termoficare a Capitalei, s-a înlocuit cea mai mare cantitate de ţeavă din ultimele 3 decenii” susţine Firea.

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de incompetență

Gabriela Firea a declarat că „astfel de afirmații de amator nu fac decât să demaşte incompetenţa şi vădita dificultate a lui Nicuşor Dan de a înţelege cum funcţionează administraţia Bucureştiului. În ceea ce priveşte stocurile pentru intervenţiile în caz de avarie, precizez că, în prezent, Termoenergetica dispune de toate materialele necesare. Înainte de a se lansa în alte afirmaţii hazardate, Nicuşor Dan ar face bine să vadă care era situaţia cu 4 ani în urmă, când RADET-ul nu mai avea de 9 luni de zile contract pentru furnizarea ţevilor necesare, iar personalul era mult subdimensionat.  În prezent, Termoenergetica are stocurile la zi, iar în ultimii 4 ani a fost pentru prima dată când s-a suplimentat numărul de angajaţi la RADET, în special în zona de intervenţii în situaţii de avarie”.

În finalul postării, aceasta a avut un mesaj direct pentru Nicuşor Dan: ”Domnule Nicuşor Dan, informaţi-vă mai bine înainte de a-i critica pe alţii! Puneti mâna pe carte şi pe treabă”.

Postarea Gabrielei Firea vine după ce Nicușor Dan a susținut, joi dimineață, o conferință de presă în fața Primăriei și a acuzat-o pe Firea că îl împiedică să preia mandatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...