Firea, primarul Bucureștiului sau președintele României? Ciolacu „îi dă” de ales

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, acum ministrul Familiei, nu poate candida și pentru un nou mandat la Primăria Bucureștiului, și la prezidențiale, deoarece ambele alegeri sunt în același an.

Cum alegerile locale și cele prezidențiale sunt ambele în 2024, e clar că va fi „candidatul și locul”, a spus liderul social-democraților.

Ciolacu a mai afirmat că din discuțiile pe care le-a avut cu Firea a înțeles că aceasta își dorește un nou mandat la Primăria Capitalei.

O susțin împreună cu toți colegii pentru un nou mandat la Primăria Capitalei”, a continuat el.

Președintele PSD a mai zis că nu are nicio problemă dacă Firea va dori să participe la alegerile interne din partid pentru desemnarea candidatului PSD la prezidențiale, dar atunci va trebui găsit un nou candidat pentru Primăria Generală.

La începutul lunii trecute, Firea declarase că PSD și PNL sunt în discuții „incipiente”  pentru susținerea sa la Primăria Capitalei. Anterior, Marcel Ciolacu a declarat că în PSD nu mai există cutuma ca președintele partidului să fie automat candidatul la prezidențiale.

Acesta a precizat că vor exista niște alegeri interne la care ar putea participa și personalități din afara formațiunii.

 

2 COMENTARII

  1. De ce mass-media face dintr-o dată din politicienii corupți si ipocriți Sfântul Graal?
    Înșelăciunea, minciuna și fraudele sunt un mecanism de supraviețuire – au fost modalitățile prin care românii au supraviețuit timp de secole ?
    A spune adevărul și a fi sincer este considerat un semn de imbecilitate în România, la fel este și zâmbetul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...