Firea vrea din nou la primăria Capitalei: „Activitatea mea a fost întreruptă prin minciună, fraudă, manipulare”

Publicat: 02 ian. 2022, 11:02, de Cezar Amariei, în ESENȚIAL , ? cititori
Firea vrea din nou la primăria Capitalei: „Activitatea mea a fost întreruptă prin minciună, fraudă, manipulare”
Gabriela Firea

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că vrea să mai ocupe aceeași funcție cel puțin timp de două mandate. Întrebată despre o candidatură la Preşedinţia României, a declarat că obiectivul ei este, deocamdată, în plan local.

Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a anunţat Firea la România TV.

Ea a adăugat: „Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale”.

Firea consideră că menirea sa este de a rezolva lucrurile în Capitală şi consideră că acesta este domeniul în care are abilităţi.

Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minciună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a argumentat Gabriela Firea.