Fiul interlopului Sile Cămătaru a fost adus în România, extrădat din Germania

Publicat: 13 feb. 2021, 13:00, de Răzvan Zamfir, în SOCIAL , ? cititori
Fiul interlopului Sile Cămătaru a fost adus în România, extrădat din Germania

Albert Florian Balint, zis Bebe Cămătaru, fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost extrădat din Germania și adus, vineri seara, în România, sub escorta poliției. El figura pe lista Poliției cu cele mai căutate persoane, fiind vizat de un mandat de arestare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Momentan, nu se cunosc detalii despre circumstanțele în care fiul lui Sile Cămătaru a fost prins în Germania, dar acesta a avut de mai multe ori probleme cu legea în România.

În decembrie 2019, Albert Balint a fost oprit în Capitală după o urmărire în care oamenii legii au tras multe focuri de armă. Conducea o mașină cu numere de înmatriculare din străinătate și nu a oprit la semnalul agenților de la Rutieră.

Era căutat, pentru că înjunghiase un tânăr în fața unei discoteci de la Timișoara. A fost eliberat însă după numai câteva ore, pentru că victima lui și-a retras plângerea. Autoritățile suspectau atunci că este posibil ca victima să fi fost amenințată sau plătită ca să determine oprirea anchetei.

La câteva zile de la acest incident din București, Bebe Cămătarua fost reținut din nou, de data aceasta în Olt, în localitatea Găneasa. Conducea fără permis și consumase droguri. Se întâmpla în ultimele zile ale anului 2019, iar Bebe Cămătaru a fost arestat preventiv. Ulterior, a contestat măsura arestului preventiv, iar Tribunalul Olt a decis să fie judecat în libertate.