Fiul lui Ozzy Osbourne: „M-am întors dintr-o călătorie la frontiera româno-ucraineană, care mi-a deschis ochii”

Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack, s-a deplasat în România pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, după cum notează pagina web dedicată muzicii rock Blabbermouth.

„Săptămâna trecută, m-am întors dintr-o călătorie la frontiera româno-ucraineană, care mi-a deschis ochii. /…/Am văzut umanitatea în cele mai dramatice momente ale sale, dar și în momentele cele mai bune”, scrie Jack.

El adaugă că în perioada în care s-a aflat la frontieră a văzut valuri întregi de refugiați, mai ales femei și copii, fugind din țara lor cu speranța că vor ajunge în siguranță. „Teama și nesiguranța au fost sentimentele cel mai flagrant ilustrate. Frontiera română era organizată și plină de ajutoare”, a scris Jack Osbourne pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...