Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier. Tânărul se pregătea de ziua sa de naștere

Publicat: 24 feb. 2024, 20:28, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier. Tânărul se pregătea de ziua sa de naștere
Fiul unui director din Consiliul Județean Buzau, mort intr-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani! A fost spulberat de o mașină, în Brașov.

Dramă la Brașov, acolo unde fiul unui director din Consiliul Județean Buzău a fost spulberat de o mașină. Tânărul era student și se afla pe stradă, moment în care a fost acroșat de un autoturism.

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Încă nu se cunosc împrejurările în care a avut loc accidentul rutier, însă studentul care peste câteva ore ar fi împlinit vârsta de 24 de ani a murit pe loc. Victima era fiul directorului executiv al Direcției de Administrarea Patrimoniului și Investiții din cadrul Consiliului Județean Buzău.

„În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală și se efectuează verificări, sub coordonarea unui procuror, desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care vor lămuri toate împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov, sursă citată de bizbrasov.ro.