Florin Călinescu crește porci. De ce face așa ceva (VIDEO)

Actorul Florin Călinescu crește porci! Sunt o rasă pur românească și fac parte dintr-un „plan” al actorului legat de viața lui.

Astfel, vedeta a dezvăluit că a decis să revină la rădăcini și să se ocupe de terenurile pe care le are în afara Bucureștiului. În plus, Florin Călinescu se arată foarte preocupat de ceea ce este numit agricultura de subzistență.

Florin Călinescu crește porci. Despre ce e vorba 

Mai punem un cartof, mai punem o varză, ceva păsăret și niște porci. Mi-a intrat în cap să cresc porci de Bazna. Porcul de Bazna este rasă pur românească. Istoria lui este de la Bazna chiar, că, dacă era de la New York, se chema porc de New York.

Ungurii l-au înregistrat pe ăla de Mangalița, dar și noi suntem aproape. Se spune acuma, cu voce mică, când sunt ungurii la mijloc, că e și de Transilvania, din motive cunoscute doar de ei”, mărturisește actorul într-un podcast.

„Bazna este un porc care, atunci când ăia au găsit gaz în Podișul Transilvaniei nu știau cum… și au adus mineri din Anglia și ăia au venit cu porci de Berkshire, niște porci negri. S-au încuscrit cu niște mistreți din pădure, că nici Mangalița nu e o rasă venită așa.

Explicațiile lui Florin Călinescu

„Și atunci, mistrețul, luând niște scroafe de pe la oameni la întrebări, la discotecă, avem Mangalița albă, roșie și neagră și Bazna este Mangalița cu Berkshire. De asta poate ziceai că nu e chiar așa românesc, dar el este pur și simplu românesc.

Este acel porc negru, cu păr mai mare decât Mangalița, e foarte sârmos, care are crupa aia albă, cu o dungă gri, până la picioarele din față”, a explicat Florin Călinescu și în cadrul unui interviu pentru Agro TV.

Cunoscutul actor Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu aproape trei ani. Fostul jurat de la Românii au talent a explicat că totul a început de la o bubă pe nas, care a crescut lent în dimensiune.

Florin Călinescu: „Mişto! Să desfacem şampania!”

Mulți se întreabă de ce a ales această viață rurală. Deoarece a învins boala, iar în prezent se simte bine și e îndreptat spre lucrurile simple, după cum recunoaște.

Îndrăgitul om de televiziune a explicat într-un interviu cum a ajuns să primească  diagnosticul menționat mai sus

Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...