Florin Cîțu: Angajaţii nevaccinaţi din sistemul de sănătate, public şi privat se vor testa pe banii proprii (VIDEO)

Florin Cîțu anunță că în Parlament a fost depus un proiect de lege prin care se introduce obligativitatea ca angajații nevaccinaţi din sistemul de sănătate, public şi privat să se testeze pentru infecția cu coronavirus pe propria cheltuială.

Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat, joi, după şedinţa de Guvern, că împreună cu vicepremierul interimar Kelemen Hunor, cu ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila şi ministrul interimar de Interne, Lucian Bode, a semnat şi va depune în Parlament un proiect de lege prin care angajaţii din Sănătate nevaccinaţi sau care nu au trecut prin boală, atât din sistemul public cât şi cel privat, se vor testa pe banii proprii.

”Pe scurt, angajaţii care nu sunt nevaccinaţi şi care nu au trecut prin boală, din sistemul de public şi privat, se vor testa pe banii proprii”, a spus premierul interimar, el precizând că propunerea a  venit din partea ministrului Lucian Bode.

”Acest proiect a fost depus, dacă nu trece moţiunea de cenzură, săptămâna trecută, am fi avut acest proiect de lege aprobat în Guvern şi trimis spre adoptare Parlamentului, în procedură de urgenţă”, a mai declarat Cîţu.

1 COMENTARIU

  1. 6 Din 10 Români Nu Intenționează Să Se Vaccineze și asta datorită faptului că sau saturat de clasa politică şi de Romania.
    Românul nu a avut niciodată dreptul la confort și civilizație.
    Florin Cîţu! Ziua de astăzi îţi vorbeste cu subiect și predicat despre adevăr si a voastră ticăloșenie criminală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...