Florin Cîțu atenționează: Dacă nu vom atinge pragul de vaccinare, nu vom ridica restricțiile

Premierul Florin Cîțu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri la Palatul Victoria, că restricțiile nu vor fi ridicate dacă nu se va ajunge la pragul de vaccinare al populației de cinci milioane de persoane până pe 1 iunie.

„Nu le vom ridica, vom merge mai departe (n.r. – cu restricțiile), așa cum e situația acum, dar eu nu cred (n.r. – că este cazul). Dorința românilor e mai mare ca orice, să revenim la normalitate”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Florin Cîțu: Aceasta este singura soluție pentru a scăpa de pandemie

Oficialul a mai declarat că este necesară motivarea populaţiei să se vaccineze, iar oferirea de facilităţi pentru cei care o fac i se pare normală.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă nu e vorba despre distriminare să se facă facilităţi pentru cei vaccinaţi, cum ar fi accesul în restarante, la capacitate maximă şi a preicizat că este vorba despre o propunere care va fi discutată de toate ministerele implicate.

”Eu am spus cum aş vedea eu lucrurile şi acestea sunt propunerile. Există un mod de a motiva populaţia, fiecare ţară are propriul mod de a motiva populaţia. Dacă Germania are beneficii pentru persoanele vaccinate, cred că şi pentru noi este ok. Este singura soluţie pentru a scăpa de pandemie”, a declarat prmierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...