Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un suflu nou”

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal.

Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de lideri liberali, printre care puteau fi văzuți Raluca Turcan, ministrul Muncii, Emil Boc, primarul Cluj – Napoca, Lucian Bode, ministrul de Interne ori europarlamentarul Rareș Bogdan, Cîțu a ieșit pe treptele sediului PNL pentru a face anunțul.

Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția Partidului Național Liberal. Le mulțumesc și lideilor puternici din PNL care au crezut în mine și care și astăzi fac parte din echipa mea. Sunt liberal convins, un om care a aplicat toată viața decizii liberale. Știți că de fiecare dată spun că doar liberalismul salvează România.

PNL are nevoie de o conducere cu un suflu nou care să ducă mai departe și tradițiile liberale. Promisiuni auziți zilnic de la toți politicienii. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe și mai multe fapte. Dragi colegi, mă voi asigura că PNL va fi cel puțin opt ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat dacă actualul președinte, Ludovic Orban, ar putea fi cooptat de echipa Cîțu în cazul în care primul ar pierde alegerile, Cîțu a spus: „putem folosi întotdeauna experiența lui Ludovic Orban”.

Premierul a anunțat că va prezenta în scurt timp și echipa sa, alături de care va candida.

2 COMENTARII

  1. All the massages are done behind closed doors with some of the hottest girls in town. Imagine them rubbing their body against yours and finish it with a penetration that leaves you completely satisfied. The sensual tantra massage will take men into orgasm without ejaculation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...