Florin Cîțu explică normalitatea după vaccinarea împotriva COVID

Premierul Florin Cîțu a devenit actor în unul din spoturile pentru promovarea campaniei de vaccinare. Acesta povestește ce a reprezentat pentru el vaccinarea și, totodată, revenirea la „normalitate”.

„Acestea sunt câteva din spoturile pe care le veți vedea la TV. Știu că multora ne-au lipsit cei dragi, să îi știm în siguranță. Românii trebuie să se gândească la ce le este dor, lucrurile nu pot reveni la normalitate decât dacă dispare pandemia. Poate vă este dor de un concert, să scăpăm de carantinări.

Am vrut să vă arăt ca premier ce înseamnă un spot pentru mine. Ce conține vaccinul? Normalitate. Să pot să îmi beau cafeaua alături de prieteni în interior. Să nu mai depind de mască. Să putem merge la plajă și la concerte fără griji. Lansez o provocare către ceilalți membri ai guvernului, să ne spună ce înseamnă normalitatea pentru ei”, a declarat Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...