Florin Cîţu: Holocaustul continuă să reprezinte o pagină întunecată

Holocaustul continuă să reprezinte „o pagină întunecată” din istoria europeană, iar oamenii politici, în special, au obligaţia morală de a condamna ferm orice manifestare publică de factură rasistă, extremistă sau populistă, a declarat preşedintele PNL, Florin Cîţu.

„Rămânem solidari cu comunitatea evreiască şi cinstim memoria tuturor victimelor care au pierit sau au avut de suferit din cauza politicilor antisemite, discriminatorii sau xenofobe”, a scris, într-o postare publicată pe Facebook, preşedintele liberal Florin Cîţu.

„Cu toţii avem obligaţia morală de a condamna ferm orice manifestare publică de factură rasistă, extremistă sau populistă, promovând o cultură publică a adevărului, a pluralismului, a toleranţei şi a demnităţii umane. Prin aceste acţiuni colective vom ajuta toate generaţiile de tineri să aprecieze mai mult valorile fundamentale ale drepturilor omului, ale democraţiei şi statului de drept. Acesta este probabil cel mai bun mod prin care putem comemora Holocaustul şi înţelege cât de important este să fim toleranţi în viaţa noastră de zi cu zi”, a afirmat Cîţu, cu ocazia Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...