Florin Cîțu, mesaj de Crăciun cu citat din Rocky: „Viața este despre cât poți încasa și să mergi mai departe”

Fostul premier Florin Cîțu, actual președinte al PNL și al Senatului, a transmis un mesaj de Crăciun, pe ritmuri de muzică rock, despre cât este de important să te ridici și să mergi mai departe, indiferent câte lovituri îți dă viața.

Salut. A trecut și 2021, l-am trecut împreună. Cum multe provocări în plan personal, multe în plan profesional. Dar acum suntem în ajunul Crăciunului și e important să fim toți mai toleranți, să-i acceptăm pe cei din jurul nostru așa cum sunt. Pentru mine, lecția lui 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viață”, a spus Florin Cîțu în introducere. Apoi l-a citat pe Rocky în engleză.

Nu contează cine ești, viața o să te lovească tare. O să cazi în fund. Dar viața nu este despre cât de tare poți tu lovi, ci despre cât poți încasa și să mergi mai departe. Așa se câștigă. Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări, dar tot împreună le vom trece. La mulți ani și Crăciun fericit!”, spus Florin Cîțu în finalul mesajului, punându-și pe cap un fes de Moș Crăciun.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. A fost prăbușirea URSS un lucru bun? Pentru cine?

    A eliberat aceste țări de opresiune sovietică brutală și genocidă: Albania, Bulgaria, Cehoslovacia, Germania de Est, Ungaria, Polonia și România Ucraina, Georgia, Bielorusia, Uzbekistan, Armenia, Azerbaidjan, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Turkmenistan, Tadjikistan, Letonia, Lituania și Estonia.

    Chiar și așa, Putin încearcă să-i arunce pe unii dintre ei înapoi în iadul său de țară bolnavă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole