Florin Cîțu: Partidul Național Liberal nu își va da niciodată jos propriul guvern. Demisia ar însemna că ne dăm jos propriul guvern

Florin Cîțu a făcut declarații la finalul ședinței Biroului Politic Național (BPN), în care s-a stabilit din nou că se merge înainte cu actuala configurație și cu susținerea premierului în funcție.

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat vineri că a primit un vot de susţinere în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL şi că a fost mandatată echipa de negociere pentru şedinţa coaliţiei.

A fost dat un vot de susţinere pentru Florin Cîţu în continuare şi, bineînţeles, am mandatat echipa de negociere pentru discuţiile de astăzi de la coaliţie: preşedintele PNL, alături de mine şi prim-vicepreşedinţi şi secretarul general. Aceasta este echipa mandatată pentru negociere, astăzi la ora 18.00„, a arătat Cîţu, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Parlamentului, după şedinţa BPN al PNL.

Dezvoltarea României este o prioritate pentru această coaliţie. Prezenţa la şedinţa de guvern arată dacă susţinem sau nu susţinem dezvoltarea României„, a mai declarat Cîțu.

Totodată, a sugerat varianta unei demisii de onoare pentru membrii Guvernului care ar depune o moţiune de cenzură.

Şedinţa de guvern merge mai departe astăzi. În momentul în care toţi am ieşit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea, care şi-a dat jos propriul guvern, atunci când depui moţiune împotriva propriului guvern poate că o demisie de onoare…„, a spus Florin Cîţu. 

„Am mandatat echipa de negociere pentru discuţiile de astăzi de la coaliţie: preşedintele PNL, alături de mine şi prim-vicepreşedinţi şi secretarul general. Aceasta este echipa mandatată pentru negociere, astăzi la ora 18.00”, a mai adăugat Cîţu. Din echipă fac parte Ludovic Orban, Florin Cîțu, Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu și Robert Sighiartău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...