Florin Cîțu propune măsuri mai dure în cazurile în care nu se respectă regulile anti-COVID

Premierul Florin Cîțu a susținut, luni, că are în cursul acestei zile mai multe discuții cu reprezentanții autorităților locale deoarece trebuie găsite soluții pentru cazurile punctuale în care măsurile anti-COVID-19 nu sunt respectate.

Măsurile mai dure vor fi pentru acest segment. Nu vreau ca românii care respectă regulile de mai bine de un an să aibă de suferit din această cauză”, a spus șeful Guvernului, potrivit B1. 

Acesta a mai precizat că dacă oamenii vor respecta măsurile de prevenție, atunci va putea fi ținută deschisă economia și nu vor mai fi aglomerate spitalele.

„Nimeni nu este mai presus de lege. Am spus-o clar și o repet. Astăzi am ședințe cu autoritățile locale din țară și din Capitală, pentru a gestiona cât mai bine epidemia din România. Trebuie să găsim soluții pentru cazurile punctuale în care măsurile de prevenire a infectării cu SARS-COV-2 nu sunt respectate. Măsurile mai dure vor fi pentru acest segment. Nu vreau ca românii care  respectă regulile de mai bine de un an să aibă de suferit din această cauză. Știu că este greu și le mulțumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut și îl vor face în continuare”, a declarat premierul.

Florin Cîțu conchide cu faptul că vaccinarea rămâne singura soluție pentru revenirea la normalitate, respectiv pentru stoparea răspândirii masive a virusului SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...