Florin Cîțu rămâne în continuare propunerea PNL ca prim-ministru

Publicat: 20 oct. 2021, 16:52, de Cezar Amariei, în ESENȚIAL , ? cititori
Florin Cîțu rămâne în continuare propunerea PNL ca prim-ministru

Liberalii rămân consecvenți în a-l susține pe premierul demis, Florin Cîțu, drept candidat al partidului la funcția de prim-ministru.

Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu. Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni. Avem convingerea că vom genera o majoritate în jurul PNL”, a transmis Iulian Dumitrescu, președinte al Consiliului Județean Prahova, prim-vicepreşedinte PNL pentru mediul de afaceri şi sociatate civilă și preşedinte al PNL Prahova.

Am observat un val de fake news în ultimele zile, inițiat de adversarii Partidului Național Liberal, şi aş vrea să reamintesc un lucru. Există o decizie asumată și votată în Partidul Național Liberal: propunerea de premier este președintele PNL. România are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline, iar soluția este un nou guvern format în jurul Partidului Național Liberal, condus de Florin Cîţu. Cred că și unii, și alții, trebuie să fim echilibrați, să dăm dovadă de responsabilitate. Responsabilitatea despre care a vorbit toată lumea, astăzi, la tribuna Parlamentului”, a transmis și secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu.