Florin Cîţu: Salariul minim pe economie trebuie să crească

Premierul Florin Cîţu afirmă, marţi, după şedinţa Consiliului Tripartit, că salariul minim trebuie să crească şi că este nevoie de o formulă predictibilă şi transparentă. Cîţu anunţă că, până la finalul lunii octombrie, va exista o formulă clară de calcul.

”Salariul minim pe economie trebuie să crească! Este concluzia şedinţei de astăzi pe care am avut-o cu reprezentanţii Consiliului Tripartit. Reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor susţin această măsură şi, prin urmare, am decis ca până la finalul lunii octombrie să avem o formulă clară pentru calcularea salariului minim”, a scris, marţi, pe Facebook, premierul Florin Cîţu. 

Acesta apreciază că ”avem nevoie de o formulă predictibilă şi transparentă, astfel încât oamenii să ştie exact cu cât creşte salariul minim în fiecare an”. 

”Predictibilitatea e cheia”, a transmis premierul. 

Reprezentanţii Cartel Alfa au transmis că ”o creştere robustă a salariului minim anul acesta şi susţinută în următorii ani este nu doar necesară, dar şi pe deplin justificată”. 

1 COMENTARIU

  1. Romanul inteligent. Împortăm anual 20 de mii de tone de pâine congelata dar asta nu înseamnă mult pentru o populație care este pe cale de dispariție.

    15 milioane de tone de cereale este producția realizată de fermierii români în 2021. Cea mai mare din ultimii ani. Trei sferturi din grâu merge la export, în timp ce România importă în continuare pâine congelată.

    Salariul minim trebuie să crească şi că este nevoie de o formulă predictibilă şi transparentă. Mda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole