Florin Piersic a fost externat. Când revine actorul pe scenă: „Dacă recuperarea merge bine și merg frumos”

Publicat: 09 iul. 2024, 13:29, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Florin Piersic a fost externat. Când revine actorul pe scenă:
Florin Piersic a fost externat. Când revine actorul pe scenă: "Dacă recuperarea merge bine și merg frumos"

Florin Piersic a făcut un anunț mult așteptat de toată lumea care îl iubește. Marele actor a fost externat din spital, după ce situația a început să se remedieze. Actorul este pe drum cel bun și se simte mai bine, iar acum se gândește deja să revină pe scenă, când starea de sănătate îi va permite asta.

Florin Piersic a ieșit din spital

Florin Piersic, celebrul actor român, a oferit recent detalii despre starea sa de sănătate după ce a fost externat din spital, dezvăluind că se află într-un proces de recuperare într-o clinică privată. Actorul, care a suferit intervenții chirurgicale, a explicat că, deși se simte mai bine, recuperarea completă necesită timp și efort susținut.

Florin Piersic a descris rutina sa zilnică de recuperare. Deși se simte mai bine și a început antrenamentele pentru a-și întări piciorul, el a subliniat că încă este în proces de recuperare. Actorul merge, în următoarea perioadă, la o clinică de recuperare situată într-un alt oraș decât Cluj sau București, pentru că încă mai are nevoie de tratamente.

„Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare.

Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte.”, a spus Florin Piersic la Romania TV.

În ciuda acestor provocări, Piersic rămâne optimist și își dorește să revină pe scenă cât mai curând posibil. El a menționat că, din cauza problemelor de sănătate, nu poate performa momentan, dar speră ca, începând din toamnă, să fie din nou apt să urce pe scenă.

Actorul a precizat că, pe timpul verii, nu își poate susține activitatea, la fel ca alți colegi, pe motiv că temperaturile sunt mult prea mari și nu pot face față unui asemenea efort. Maestul și-a exprimat speranța că va fi pregătit să revină în septembrie sau octombrie, dacă recuperarea sa decurge bine.

„Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”, a mai spus Florin Piersic.

Piersic a subliniat că, deși procesul de recuperare este solicitant, el rămâne încrezător că își va recăpăta complet forțele și va putea să-și reia activitatea artistică.