Florin Prunea l-a făcut praf pe noul antrenor de la Dinamo: “Nu poți să vii cu Stoican! Este părerea mea!”

Antrenorul Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis de Dinamo și înlocuit cu Flavius Stoican (45 de ani). Fostul mare portar Florin Prunea (53 ani) a declarat că Stoican nu poate schimba situația penultimei clasate din Liga 1.

„M-a surprins decizia! Eu cred că declarația lui Rednic de aseară a pus capacul. Cei care au luat această decizie îl lasă pe domnul Mureșan în față. Credeți că această decizie se putea lua fără acordul celor care conduc programul DDB? Eu am problemele mele personale cu Rednic, m-a dat în judecată, dar e normal ca fanii să fie alături de Mircea Rednic. Rednic este unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Dinamo!

În momentul în care tu ai apa la gură, cum să vii să joci cu niște jucători mai slabi decât ăia pe care i-ai trimis la echipa a doua? Cât se mai țină Dinamo în brațe? Jos pălăria pentru Giafer și toți jucătorii, dar Dinamo nu poate să plătească 40 de jucători în insolvență și să dea afară 15 oameni. Dinamo trebuie să meargă în paralel: lacrimă financiar și sportiv. Financiar merge bine, nu mai sunt probleme.

Nu e în regulă ca un antrenor să bage bani la Dinamo! Am văzut că președintele de la Mediaș a adus de acasă 300.000 de euro, ce e asta? Nu e în regulă! Părerea mea este că declarația lui Rednic de aseară a umplut paharul, când a zis că dă afară 15 jucători și aduce alți 15.

Reacția suporterilor este normală. Pe Stoican l-au dat afară de la FC U Craiova… Nu știu nimic despre Dușan Uhrin. Bun, îl dai afară pe Rednic, dar vino cu cineva! Nu poți să vii cu Stoican! Este părerea mea!”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole