Florinel Coman s-a ales cu dosar penal. Fotbalistul deținea un permis fals de conducere

Fotbalistul Florinel Coman de la FCSB a fost prins pe A2 în timp ce conducea cu un permis fals. Jucătorul de fotbal s-a ales cu dosar penal.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost tras pe dreapta de poliție. Acesta conducea pe Autostrada Soarelui cu 165 de km pe oră.

Permisul de conducere pe care-l deținea părea a fi un permis internațional. După verificări s-a stabilit că fotbalistul nu deținea de fapt permis de conducere.

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal în urma acestui incident. Fotbalistul joacă din anul 2017 la FCSB.

 „Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun <domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală>. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi într-o intervenție la Digi Sport .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...