Focar de coronavirus la Penitenciarul Timişoara: Mai mulți dețiunți, depistați pozitiv

Alţi nouă deţinuţi de la Penitenciarul Timişoara au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Aceștia urmează să fie transferaţi la Penitenciarul-Spital Jilava.

„În continuarea comunicărilor referitoare la situaţia epidemiologică înregistrată la Penitenciarul Timişoara, vă informăm că alte 9 persoane private de libertate au fost confirmate pozitiv la testele dispuse pentru depistarea COVID-19. Acestea sunt asimptomatice şi vor beneficia de tratamentul specific la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava”, a anunţat, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Sâmbătă, alți nouă deţinuţi de la Penitenciarul Timişoara au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Aceștia stăteau în aceeaşi cameră şi nu au interacţionat cu ceilalţi deţinuţi, conform ANP.

Ulterior, alţi zece deţinuţi de la Penitenciarul Timişoara au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, nouă dintre ei fiind transferaţi la Jilava, pentru tratament. Din cauza vârstei, al zecelea deținut este tratat de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara.

De asemenea, un poliţist de penitenciar a fost confirmat cu SARS-COV-2.

După depistarea mai multor cazuri de coronavirus în penitenciar s-a dispus testarea tuturor deţinuţilor şi angajaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...