Focar de coronavirus la Spitalul Elias din București: Mai multe cadre medicale, infectate

Reprezentanții Spitalului Elias din București anunță că 11 cadre medicale din Secția clinică de neurologie au fost infectate cu noul coronavirus, motiv pentru care unitatea medicală a anunțat mai multe măsuri cu privire la activitatea spitalului.

Ca urmare a depistării mai multor cazuri de infecții SARS-CoV-2 în rândul personalului medical, S.U.U. Elias adoptă următoarele măsuri:

1. Se suspendă activitatea de internare a pacienților în Secția clinică de neurologie, unde au fost depistați pozitivi 11 angajați, pentru o perioadă de 14 zile. Pacienții care sunt internați în prezent în secție vor fi tratați până la externare sau transferați, după caz.

2. Se limitează activitatea secțiilor chirurgicale și a Unității de îngrijiri postoperatorii la preluarea urgențelor chirurgicale până luni, 26 octombrie 2020, constatând prezența noului coronavirus la 15 dintre angajați.

Patologia chirurgicală care nu constituie urgență va fi rezolvată în condiții de programare, după această dată. Informațiile pot fi modificate în perioada următoare, având în vedere că anchetele epidemiologice sunt în curs și că sunt așteptate rezultatele altor 64 teste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...