Focar de coronavirus la un centru de bătrâni din Tulcea: 20 de persoane, infectate

La un centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice din Tulcea au fost descoperite 20 de cazuri de infectare cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică a început ancheta epidemiologică, potrivit unui comunicat al instituției.

Potrivit sursei citate, pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus au fost efectuate teste tuturor celor 31 de angajaţi şi celor 50 de beneficiari de servicii sociale.

„Potrivit rezultatelor testării, la peste douăzeci de persoane a fost confirmată prezenţa virusului SARS-CoV-2, fiind începută de azi (…) ancheta epidemiologică. Facem precizarea că toate persoanele confirmate sunt în prezent asimptomatice, însă acestea sunt monitorizate foarte atent şi s-a luat măsura izolării acestora de restul beneficiarilor şi angajaţilor din centru”, se menţionează în comunicatul DSP.

Centrul privat situat la marginea oraşului deţine licenţă provizorie de funcţionare care expiră la sfârşitul acestui an, conform Hotnews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...