Focar de coronavirus la un spital de Psihiatrie din Iași, peste 50 de persoane sunt infectate

Un nou focar de Covid-19 a fost descoperit la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, unde mai mult de 50 de persoane, majoritatea pacienți, au fost infectați cu coronavirus.

De asemenea, DSP Iași a anunțat, sâmbătă, apariția unui nou focar de coronavirus la Centrul de servicii sociale Târgu Frumos. Aici, 16 persoane (8 beneficiari și 8 salariați) sunt infectate, potrivit Mediafax.

Cei infectați au fost izolați în centru, iar angajații urmează să fie evaluați în serviciile de specialitate. Ancheta este în desfășurare pentru identificarea contacților direcți în unitate.

De asemenea, DSP Iași anunță că în Spitalul de Psihiatrie și pentru măsuri de siguranță Pădureni Grajduri, în secția Psihiatrie cronici – au mai fost confirmate alte 51 de cazuri pozitive (44 pacienți și 7 angajați.

Focarul a început în urmă cu două zile, când au fost confirmați cu noul coronavirus trei pacienți. Pacienții au fost evaluați de un medic infecționist.

De la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent au fost infectate 176.468 de persoane, dintre care 129.556 au fost declarate vindecate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole