Focar de COVID-19 la Antena 1

La scurt timp după alegerile locale, mai mulți reporteri și cameramani de la Antena 1 au început să ai aibă simptome de COVID-19.

În urma testărilor efectuate de cei care se simțeau mai rău a reieșit că opt dintre reporteri și cameramani au fost depistați pozitiv. Potrivit informațiilor Puterea.ro, cei depistați pozitivi de la Antena 1 au fost infectați în ziua alegerilor locale și a următoarelor două-trei zile ca urmare a transmisiunilor efectuate din diverse locuri din Capitală.

1 COMENTARIU

  1. Sfaturi importante includ purtarea măștilor și a altor echipamente de protecție personală ori de câte ori este posibil. S-a demonstrat de nenumărate ori că măștile reduc dramatic răspândirea virusului, atâta timp cât sunt de bună calitate și sunt purtate corespunzător (nu mai puneți măștile sub nas, oameni buni!). Spălarea frecventă a mâinilor este, de asemenea, extrem de importantă.
    De ce purtarea unei măști de față la jumătatea drumului poate fi periculoasă   ? „De fapt, poate fi rău, deoarece îți oferă un fals sentiment de protecție”, Unii oameni preferă să poarte măștile trase în jos, astfel încât să le acopere doar gura, lăsându-și nasul expus. Cercetările efectuate de mai mulți oameni de știință au demonstrat că nasul este extrem de vulnerabil la infecția cu COVID-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole